Fürdőszoba-tervező

Nem tudod, hogyan fogj hozzá a fürdőszobád felújításához, átalakításához? A Fürdőszoba-tervezőben minden hasznos információt megtalálsz, amire szükséged lehet. A hasznos információkon túl a tervezés lépéseivel is megismertetlek, és valós tervezési példákat is mutatok.

Nálad is eljött az idő a változtatásra?

Az alábbiak közül legalább egy igaz rád?

 • Kényelmetlenül használható, nem praktikus elrendezésű a fürdőszobád?
 • A legtöbb fürdőszobai holmidnak nincs igazán jó tárolóhelye?
 • Évek óta gondolkodsz már a felújításon, átalakításon?
 • Eljárt az idő a burkolatok, berendezési tárgyak felett?
 • Új funkció szükséges a fürdőszobádba?

Legyen a fürdőszobád szép és praktikus! 

Milyen jó lenne, ha…

 • A fürdőszobádban kényelmesen lehetne készülődni
 • Minden holmidnak praktikus tárolóhelye lenne
 • Végre elkapna a felújítási láz, hogy szép új fürdőd lehessen
 • Egy praktikus és egyben csodás új helyiséggel gazdagodna az otthonod
 • Minden vágyott funkció meglenne a fürdőszobádban

Mi az a “Fürdőszoba-tervező”, és miért jó neked?

A Fürdőszoba-tervező egy több mint 100 oldalas, 25 fejezetből álló e-book, mely akkor lesz hasznos számodra, ha lakberendező nélkül, önállóan, azonban mégis tudatosan szeretnél belevágni fürdőszobád átalakításába, felújításába.

Az e-book 3 fő részből áll. Az első részben végigveszem a fürdőszobáról tudható általános információkat, minden témakört érintve, ami a felújítás során szóba kerülhet. A fürdőszoba ideális helyétől kezdve a szanitereken, burkolatokon, világításon át egészen a kivitelezési munkák sorrendjéig.

Ezek után a saját fürdőszobád megtervezésének lépéseit mutatom meg, az igények megfogalmazásától a tervezés kezdeti lépésein át a pontos tervek készítéséig.

Úgy gondolom, hogy a tudnivalók mellett a gyakorlati példák is nagyon hasznosak, hiszen ezekből lehet a legtöbbet tanulni, így három konkrét tervezési munkát is bemutatok az e-bookban. Elmesélem, melyik munkánál milyen igényeket kellett teljesíteni, mik jelentettek nehézséget, és hogyan oldottuk meg őket.

A Fürdőszoba-tervezőből szinte minden olyan információt megtudhatsz, ami mentén én is dolgozom, ráadásul egy ingyenesen használható lakberendező programot is ajánlok. Az e-bookban található tudással, információkkal felvértezve olyan jól működő, praktikus és szép fürdőszobát tervezhetsz magadnak, amilyenre mindig is vágytál!

oldalnyi tudás

Több mint 100 oldalnyi tudás, információ, mellyel sokkal tudatosabban tervezheted meg fürdőszobád felújítását, átalakítását

fejezet

25 fejezet, melyek az általános információkon túl végigvezetnek a saját fürdőszobád megtervezésének folyamatán.

fürdőszoba példája

3 konkrét fürdőszoba megtervezésének szempontjai, amelyek gyakorlati példákkal segítik elmélyíteni az általános információkat.

Bővebben a tartalomról

Az alábbiakban olvashatod a Fürdőszoba-tervező tartalomjegyzékét. Ha kicsit elmerülsz a fejezetcímekben, láthatod, hogy egy fürdőszoba felújítása során milyen sok szempontot, tényezőt kell figyelembe venned. Érdemes ezeket alaposan átgondolnod, mielőtt komoly pénzösszegeket jelentő kérdésekben döntéseket hozol.

I. Általános információk

 1.  A fürdőszoba helye a lakáson belül
 2. A fürdőszoba funkciói
 3. A fürdőszoba alapterülete
 4. A fürdőszoba berendezési tárgyai
 5. Az ergonómia fogalma
 6. A fürdőszobai berendezések, tevékenységek helyigénye
 7. Magassági méretek a fürdőszobában
 8. Tárolás, bútorok
 9. Világítás
 10. Konnektorok, kapcsolók
 11. Fűtés
 12. Burkolatok
 13. Kivitelezési munkák
 14. Térnövelő tippek kis fürdőszobákba

II. A saját fürdőszobád megtervezése

 1. A tervezés szempontjai
 2. Felmérés
 3. Inspirációgyűjtés és montázskészítés
 4. Alaprajzi tervezés
 5. Műszaki jellegű tervek készítése
 6. Beszerzési lista
 7. Egyedi bútorok tervezése
 8. Az időtényező

III. Tervezési példák

 1. Minifürdő átalakítása
 2. Régi fürdő modernizálása
 3. Tetőtéri gyerekfürdő

Miért épp tőlem tanulj?

A lakberendezés a “szenvedélyem”. 2011 óta foglalkozom vele aktívan, hivatalosan 2015 óta vagyok lakberendező. Eddigi munkáim egy részét és ügyfeleim véleményét a Referenciák menüpontban láthatod-olvashatod. Nagy örömömre nemrégiben egyik első munkám magazinban is megjelent!

Szívesen tervezek fürdőszobákat, mert komplex feladatot és kihívást jelentenek. Az általában kis alapterület és az igények összehangolása nem könnyű feladat, ráadásul a fürdőszobában később semmi sem mozdítható, így különösen fontos a jó tervezés. Minden munkánál az a cél vezérel, hogy az adott fürdőszoba kényelmesen használható és esztétikus legyen.

Szeretném, ha a tudásom nem csak azok számára lenne elérhető, akik lakberendezési szolgáltatást rendelnek meg tőlem, hanem azok számára is, akik önállóan, mégis a lehető legtöbb információval felvértezve szeretnék fürdőszobájukat felújítani, átalakítani.

Mikor NEM neked való a Fürdőszoba-tervező?

 • Ha nem számít, hogy elsőre nem sikerül valami, hiszen korlátlan mennyiségű pénz és idő áll rendelkezésedre, és egyiket sem sajnálod
 • Ha lakberendezővel tervezteted meg a fürdőszobád, így nem szükséges, hogy te magad is tevékenyen kivedd a részed a tervezésből
 • Ha ismered a fürdőszoba megtervezésére vonatkozó összes alapvető szabályt, fortélyt, és/vagy kettőnél már több alkalommal újítottál fel fürdőszobát
 • Ha nem számít, hogy a fürdőszobád kényelmetlen, nélkülözi a praktikumot, és még csúnyácska is
 • Ha nem szeretnél változtatni az otthonodon és ezáltal az életminőségeden sem

Megéri ez neked?

Nos, minden túlzás nélkül azt mondhatom, hogy abszolút megéri! Egy fürdőszoba teljes lakberendezési tervezése a weboldalamon megtalálható árakkal számolva akár 100.000 Ft-os költséget is jelenthet. Ehhez képest az e-book árát úgy állapítottam meg, hogy ennek a töredéke legyen. 

Ha rászánod az időt, hogy elolvasd a füzetet, és elvégezd a fejezetekhez tartozó feladatokat, akkor garantálom, hogy bőven meg fogja érni az árát, hiszen számos olyan információt fogsz kapni, ami mentén sokkal könnyebb lesz átgondolnod a fürdőszobád újratervezését!

Ha csak egy olyan dolog lesz (de biztos vagyok benne, hogy sokkal-sokkal több lesz), ami a mindennapok során egy kényelmesebben használható, praktikusabb, szebb, tágasabbnak tűnő fürdőszoba kialakításában segít, akkor te is úgy fogod érezni, hogy megérte.

Épp erre van szükséged? Rendeld meg itt és most!

Fürdőszoba-tervező e-book ára: 4.900 Ft

Megrendelés:

Az e-bookot könnyedén megrendelheted az alábbi gombra való kattintással:

A megrendelés részletei:

A megrendelés után egy automatikus e-mailt fogsz kapni a postaládádba, melyben megerősítem a megrendelést és elküldöm a fizetési információkat. Az e-book árát banki átutalással tudod rendezni. Az e-book-ot és a számlát az utalás megérkezése után küldöm el e-mailben, pdf formátumban.

Nyugodtan zárd be ezt az oldalt, ha…

 • Szívesen elköltenél többszázezer vagy akár többmillió forintot úgy, hogy nem gondolod át előre alaposan, hogy milyen lehetőségeid vannak a fürdőszobád felújítását, átalakítását illetően
 • Nem fognak zavarni a bosszúságok, amiket a tervezés hiánya okoz majd a mindennapi használat során
 • Úgy gondolod, hogy a tervezőfüzet drága, és csak pénzkidobás a felújítás többszázezer-többmillió forintos összköltségéhez képest
 • Minden jó úgy, ahogy most van, és nem szeretnél változtatni semmin, vagy csak a “csodát” várod

A megrendeléssel kapcsolatos, fontos információk

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. E-book vásárlása esetén a megrendelés elküldésével a vásárló tudomásul veszi, hogy a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. § (1) bekezdés m) pontja alapján a megvásárolt e-book elküldésének időpontjától elveszíti a szerződéstől való elállás jogát (lásd az ÁSZF-et). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással Kosztolányi Tímea egyéni vállalkozóval kötötted. A Szolgáltató a jelen tájékoztató, az ÁSZF, illetve az Adatvédelmi szabályzat ismertetésével maradéktalanul alávetette magát a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásoknak. Fizetési feltételek: a megrendelés után 24 órán belül elküldöm az általad megadott e-mail címre a megrendelés adatait, valamint a megadott névre, címre kiállított számlát, 8 naptári napos fizetési határidővel.
0