E-bookok

  Az “Otthontervező Füzetek” e-book sorozatot azért hívtam életre, hogy azoknak is legyen segítségük, akik lakberendező nélkül szeretnék felújítani otthonunkat. Sokszor tapasztaltam ugyanis, hogy az emberek nem szeretnének lakberendezőt fogadni, mégis “szomjazzák” a tudást, és tudatosan szeretnének hozzáfogni lakásuk, házuk átalakításához. Az Otthontervező Füzetekben összegyűjtöttem az egyes témakörökhöz tartozó információkat, hogy számos hasznos tippel, tanáccsal és példával szolgálják azokat, akik önállóan vágnának bele otthonuk felújításába.
 • Fürdőszoba-tervező

  4.900 Ft


  A Fürdőszoba-tervező az általános információkon túl a saját fürdőszobád megtervezésének lépéseit is tartalmazza, valamint három tervezési példát is bemutatok benne.

  Bővebben
 • Kislakás-tervező

  4.900 Ft


  A Kislakás-tervező végigvezet a lakberendezés teljes folyamatán, sok hasznos információval, valamint egy 27 négyzetméteres lakás megtervezésének részleteivel.

  Bővebben
 • Mi kell az első háztartásba?

  INGYENES


  A “Mi kell az első háztartásba?” e-book azokat a kellékeket, eszközöket, berendezési tárgyakat gyűjti listába, amelyek egy első önálló otthon nélkülözhetetlen kellékei.

  Bővebben
0