Szolgáltatások

Megoldáscsomagok

Csak bizonyos kérdésekre szeretnél választ kapni, például, hogy hogyan lesz legpraktikusabb a fürdőszoba elrendezése, milyen színeket, stílust ajánlok? Válaszd a megoldáscsomagokat!

Választható csomagok:

» Fürdőszoba-felújítás látványtervezéssel

Ne hagyd ki a tervezési fázist, hiszen számos bosszúságtól megkímélheted magad vele!

» Hangulati montázs

Csak a stílust, színeket, hangulatot illetően szeretnél tanácsot kapni? Akkor ezt ajánlom!

» 3D látványterv

Csak egy helyiséget újítanál fel, és szeretnéd látni előre, hogyan mutatna a felújítás után?

» Ajándékutalvány

Barátnődnek, anyukádnak, rokonodnak bármilyen jeles alkalomra remek ajándék lehet!

További infó:

Az egyes csomagok elnevezésére kattintva tájékozódhatsz a csomagok tartalmáról, illetve árairól. Amennyiben további kérdésed merülne fel, írj a timea@otthonesdekor.hu e-mail címre!

Látványtervezés

Nem tudod elképzelni, hogy az új elrendezés, berendezés hogy mutatna otthonodban? A háromdimenziós látványtervek segítenek abban, hogy az elképzelések testet öltsenek.

Árak:

Ha csak egy helyiségre vonatkozóan szeretnél látványterveket kapni, akkor a “3D látványterv” lakberendezési csomagomat ajánlom a “Megoldáscsomagok” közül.

Amennyiben azonban több helyiségről, vagy komplett lakásról van szó, akkor mindig egyedi árajánlatot adok, amelyet az elképzelések, és feladat felmérése alapján alakítok ki.

Általánosságban elmondható, hogy a látványtervezésre kb. 5.000 Ft-os négyzetméterárral lehet számolni, azonban ez az ár az egyedi igények, és a feladat komplexitása függvényében módosulhat.

További infó:

Ha ezt a szolgáltatást szeretnéd igénybe venni, kérlek, írj a timea@otthonesdekor.hu e-mail címre! Tekintsd meg eddig elkészült látványterveimet itt!

Lakberendezés

Harmonikus, szép otthonra vágysz, amely praktikusan működik? A lakberendezési folyamat során közösen átgondoljuk az igényeket, és ezek alapján alakítjuk ki a vágyott otthont.

Árak:

A komplett lakberendezésre mindig egyedi árajánlatot adok, amelyet az elképzelések, és a feladat felmérése alapján alakítok ki, mely tartalmaz egy személyes felmérést is.

Általánosságban elmondható, hogy a teljes lakberendezési folyamatra (vázlattervek, látványtervek, kiviteli tervek) kb. 7.000 Ft-os négyzetméterárral lehet számolni, azonban ez az ár az egyedi igények, és a feladat komplexitása függvényében módosulhat.

Magasabb árkategóriába tartozhat pl. bonyolult geometriájú, vagy tetőtéri, alacsony belmagasságú helyiségek tervezése.

További infó:

Ha ezt a szolgáltatást szeretnéd igénybe venni, kérlek, írj a timea@otthonesdekor.hu e-mail címre! Tekintsd meg eddig elkészült munkáimat, illetve a látványos előtte-utána fotókat!