Szolgáltatások

Lakberendezési csomagok:

 

» Fürdőszoba-felújítás látványtervezéssel

Szeretnél belevágni a fürdőszoba felújításába, de számos kérdésed merült fel már most? Ne hagyd ki a tervezést, hidd el, rengeteg bosszúságtól kíméled meg magad! Válaszd ki az igényeidnek leginkább megfelelő csomagot, és tervezzük meg együtt új fürdőszobád!

» Hangulati montázs

A “Hangulati montázs” csomagot akkor érdemes választanod, ha egy helyiségre vonatkozóan szeretnél egy kis stílustanácsadást kapni, akár már meglévő berendezés felfrissítésére, akár teljesen új helyiség kialakítására.

» 3D látványterv

A “3D látványterv” csomagot akkor érdemes választanod, ha egy helyiségre vonatkozóan szeretnél háromdimenziós, térbeli látványterveket kapni. Ez nagyon hasznos lehet, ha szeretnéd előre látni a végeredményt, hiszen a helyiség minden elemét előre megtervezzük a kívánalmaknak megfelelően, funkcióban, színekben, stílusban egyaránt.

» Ajándékutalvány

Szeretnél örömet okozni családtagodnak, barátnődnek névnapra, születésnapra, évfordulóra, vagy egyéb jeles eseményre? Válassz számára lakberendezési ajándékutalványt, mely igazán különleges, személyre szóló meglepetés lesz!

 

Lakberendezés:

Harmonikus, szép otthonra vágysz, amely praktikusan működik? A lakberendezési folyamat során közösen átgondoljuk az igényeket, és ezek alapján alakítjuk ki a vágyott otthont. A komplett lakberendezésre mindig egyedi árajánlatot adok, amelyet az elképzelések, és feladat felmérése alapján alakítok ki. Általánosságban elmondható, hogy a teljes lakberendezési folyamatra (vázlattervek, látványtervek, kiviteli tervek) kb. 7.000 Ft-os négyzetméterárral lehet számolni, azonban ez az ár az egyedi igények, és a feladat komplexitása függvényében módosulhat. Ha ezt a szolgáltatást szeretnéd igénybe venni, kérlek, írj a timea@otthonesdekor.hu e-mail címre!

 

Látványtervezés:

Nem tudod elképzelni, hogy az új elrendezés, berendezés hogy mutatna otthonodban? A háromdimenziós látványtervek segítenek abban, hogy az elképzelések testet öltsenek. Ha csak egy helyiségre vonatkozóan szeretnél látványterveket kapni, akkor a “3D látványterv” lakberendezési csomagomat ajánlom figyelmedbe. Amennyiben több helyiségről, vagy komplett lakásról van szó, akkor mindig egyedi árajánlatot adok, amelyet az elképzelések, és feladat felmérése alapján alakítok ki. Általánosságban elmondható, hogy a látványtervezésre kb. 5.000 Ft-os négyzetméterárral lehet számolni, azonban ez az ár az egyedi igények, és a feladat komplexitása függvényében módosulhat. Ha ezt a szolgáltatást szeretnéd igénybe venni, kérlek, írj a timea@otthonesdekor.hu e-mail címre! Tekintsd meg eddig elkészült látványterveimet itt!

 

Tanácsadás:

Csak néhány kérdésed van, és szeretnél egy szakértővel konzultálni, hogy jó nyomon jársz-e? Jelenleg az e-mailes lakberendezési tanácsadás szolgáltatásomat tudom ajánlani, melynek tarifája 20.000 Ft. A tanácsadás keretein belül egy helyiségre vonatkozóan, a helyiségről készült fotók, valamint az eddigi elképzelések alapján adok iránymutatást, a színekre, stílusra, hangulatra vonatkozóan, inspirációs képekkel, illetve akár konkrét termékajánlásokkal. Ha ezt a szolgáltatást szeretnéd igénybe venni, kérlek írj a timea@otthonesdekor.hu e-mail címre!