Megvalósult munkák

Skandináv stílusú nappali-étkező-konyha

Ennél a munkánál egy albérlet nappalijának berendezése volt a feladatom, ahol a skandináv stílust tűztem ki célul. A meglévő alapok (barna színű fal és padlólapok, szintén meglévő konyhabútor) mellé szürke és fehér bútorokat, kiegészítőket válogattam, az elérhető kategóriából. A dekoráció is egyszerű, könnyen kivitelezhető, azonban a stílushoz és a színvilághoz remekül passzol, és akár évszakonként is variálható.

Skandináv stílusú előszoba

Szintén az albérlet részeként, skandináv stílusban készült el ez a picike előszoba, ahová a szokásos fogas és cipőtartó helyett egyedibb és egyben költséghatékony megoldásra törekedtem, így született meg a magasabb cipőtároló és az egyedileg szövegezett kép ötlete. A cipőtároló teteje, magasságának köszönhetően szintén alkalmas évszakonkénti dekorálásra, itt a képeken egy nyári állapot látható.

Színes gyerekfürdőszoba tetőtérben

Ennek a színes gyerekfürdőnek a látványtervei is megtalálhatóak a referenciáim között. Juditék a fürdőszobatervezős csomagjaim közül a “3D látványterv” csomagot választották, így csak a látványterveket készítettem el számukra, a kivitelezést már nem követtem nyomon. A bájos végeredményt azonban személyesen is szemügyre vettem és lefotóztam, hogy felkerülhessen ide. Kapcsolódó videó: Színes tetőtéri gyerekfürdő

Bézs-barna fürdőszoba, mozaikhatású csempével

Egy régi fürdőt modernizáltam ennél a munkánál, ahol a bézs-barna színvilág volt a lakók kívánsága, valamint a korábbi kis zuhanyzó nagyobbá “varázslása”. Tágasabb teret a korábbi különálló WC falának kibontásával és egy kis közlekedőrész hozzácsatolásával nyertünk, így már egy kényelmesebb térrel gazdálkodhattunk, ahol a korábbi WC és zuhany helyét megcseréltük. A helyiség a terveim alapján szép új burkolatokat és egy egyedi tervezésű fürdőszobaszekrényt is kapott.

Bézs-fehér-lila hálószoba

Egy semleges falszín és az Ikeás bútorok is lehetnek izgalmasak, ha szép kiegészítőket társítunk hozzájuk. Ennél a hálószobánál egy csipetnyi “glamour” hangulat kialakítása volt a célom, melyeket a fényes, csillámos felületekkel, illetve a lila színnel értem el. Nyugodt, kellemes, mégis kissé izgalmas, ilyen egy jó hálószoba!