Otthontervező füzetek

 

Az “Otthontervező füzeteket” azért hívtam életre, hogy azoknak is legyen segítségük, akik lakberendező nélkül szeretnék felújítani otthonunkat. Sokszor tapasztaltam ugyanis, hogy az emberek valamilyen okból nem szeretnének lakberendezőt fogadni, mégis “szomjazzák” a tudást, és tudatosan szeretnének hozzáfogni lakásuk, házuk átalakításához. Az Otthontervező füzetek összegyűjtik az egyes témakörökhöz tartozó információkat, és számos hasznos tippel, trükkel, tanáccsal és példával szolgálják azokat, akik önállóan vágnának bele otthonuk felújításába.

Kislakás-tervező: 

 

A Kislakás-tervező egy közel 70 oldalas, 10 fejezetből álló e-book, mely azok számára hasznos, akik lakberendező nélkül, önállóan, azonban mégis tudatosan szeretnének hozzáfogni kis alapterületű lakásuk átalakításához, felújításához.

A füzet végigvezet a lakberendezés teljes folyamatán, sok hasznos információval, tanáccsal, tippel és trükkel. A praktikus infókon túl pedig a gyakorlatban is mutatok példát a lakberendezési folyamatra, egy 27 négyzetméteres lakás megtervezésének részleteivel.

Ár: 14.900 Ft

Folyamatban a következő Otthontervező füzet, a Fürdőszoba-tervező!