Kapcsolat

Kosztolányi Tímea, lakberendező
E-mail: timea@otthonesdekor.hu
Telefon: 70/247 59 43

Üzenetküldés

6 + 8 =

Megjelenés: OTTHON Kislakás különszám, fotós: Vikman András, stylist: Horváth Vera

Bemutatkozás

Szép dolgokat alkotni, kreatívkodni mindig is szerettem, a lakberendezés iránti fogékonyság azonban csak az egyetemi évek során kezdődött, amikor női magazinok helyett inkább a lakberendezési lapokat részesítettem előnyben az újságosnál.

Később, az egyetem befejezése után az életem szerves részévé nőtte ki magát azzal, hogy egy lakberendezési magazinnál dolgoztam újságíróként, és egyúttal a lakberendezés a hobbim is lett. A szerencsés összefonódás késztetett 2011-ben az Otthon és dekor című blog indítására, ahol kezdetben a magazinban megjelent cikkeim, saját csináld magad-ötleteim, és sok-sok inspirációs fotó kapott helyet.

Mindemellett úgy éreztem, a kiteljesedés akkor lesz egész, ha a lakberendezés szakmai részét is elsajátítom, ezért újra visszaültem az iskolapadba. Lakberendező oklevelemet 2015 júniusában vettem át a Junior Art Centerben, jeles minősítéssel. Időközben a 3D látványtervezéssel is megismerkedtem, a vizsgafeladatom megtekinthető a referenciáim között.

A blog indulása óta eltelt néhány évben a stílusom sokat fejlődött, formálódott, és idővel megfogalmazódott az igény a weboldal és a szolgáltatások életre hívására is. “Küldetésem” azonban az évek során nem változott: szeretnék minél több otthont szebbé, praktikusabbá varázsolni, akár csak inspirációkkal, akár szakmai segítségemmel. Hiszen az otthonunk – ideális esetben – tükrözi személyiségünket, egyéniségünket, és jó, ha harmóniában van velünk.

Végül, de nem utolsósorban pedig szeretem, ha az emberek el mernek rugaszkodni a konvencióktól, és nyitottak a kreatív ötletek megvalósítására – egy lakberendező számára ez valódi örömforrás!