Hangulati montázs

 

A “Hangulati montázs” csomagot akkor érdemes választanod, ha egy helyiségre vonatkozóan szeretnél egy kis stílustanácsadást kapni, akár már meglévő berendezés felfrissítésére, akár teljesen új helyiség kialakítására. Különböző inspirációs fotók alapján meghatározzuk a kívánt stílust, és ehhez ajánlok megfelelő berendezési tárgyakat, kiegészítőket, színeket. A végeredményt a képen látható, képekkel telitűzdelt montázs formájában kapod meg, illetve konkrét berendezési tárgyak választása esetén ezek listáját, beszerzési helyét is megkapod. Tetszik? Olvass tovább a részletekért!

Mikor válaszd ezt a csomagot?

  • Ha egyáltalán nincs elképzelés, vagy ötlet az adott helyiség berendezésére, akkor iránymutatásként szolgál
  • Ha a stílus, vagy a színek tekintetében még nem született végleges döntés, akkor megkönnyíti a választást
  • Ha a mit-mivel okoz nehézséget, vagy meglévő darabok mellé kell újakat párosítani, akkor is segítséget nyújt

A csomag tartalma:

  • 2-féle hangulati montázs, 1 db, max. 20 m²-es helyiséghez
  • A helyiség méreteit, színeket, stílust előzetesen e-mailben egyeztetjük
  • Maximum 2 módosítási kör az átküldött montázsok után

A csomag ára: 25.000 Ft

Hogyan lehet megrendelni?

  • Töltsd ki a megrendelő űrlapot az adataiddal!
  • Kérdés esetén írj a timea@otthonesdekor.hu e-mail címre!

 

Rendeld meg most!

Miért éppen tőlem rendelj lakberendezési szolgáltatást?

A lakberendezés a “szenvedélyem”. 2009-től datálható ennek kibontakozása, amikor egy lakberendezési magazinhoz kerültem újságíróként. 2011 elején indítottam el lakberendezési és dekorációs témákkal foglalkozó, önálló blogomat, az Otthon és dekor-t, majd beiratkoztam lakberendező képzésre. Oklevelemet 2015-ben vettem át jeles minősítéssel, időközben pedig a 3D látványtervezést is elsajátítottam.

Legszívesebben modern stílusokban tervezek, szeretem a letisztult vonalvezetésű, praktikus tereket, melyek nem nélkülözik az ötletességet és a szépséget sem. Minden tervezési munkánál elsődlegesen a funkcionalitás és a praktikum vezérel, majd ehhez párosítom a megrendelő által vágyott stílust, színeket és hangulatot.

Tekintsd meg látványterveimet és eddig megvalósult munkáimat a Referenciák oldalon! Ha pedig kérdésed volna a csomagot illetően, írj nekem a timea@otthonesdekor.hu címre, szívesen válaszolok!

A megrendeléssel kapcsolatos, fontos információk:
A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől (lásd az ÁSZF-et). Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted a következő e-mail címen: timea@otthonesdekor.hu. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással Kosztolányi Tímea egyéni vállalkozóval kötötted. A Szolgáltató a jelen tájékoztató, az ÁSZF, illetve az Adatkezelési szabályzat ismertetésével maradéktalanul alávetette magát a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásoknak.
Fizetési feltételek: a megrendelés után visszajelzést küldök az általad megadott e-mail címre a megrendelés adatairól, valamint elküldöm a fizetési információkat. A megadott névre, címre kiállított számlát e-mailben küldöm el.