Gyakran Ismételt Kérdések

 

A lakberendezéssel kapcsolatban számos kérdés fogalmazódhat meg, illetve különböző “félelmek” megléte is jellemző. Ezzel a menüponttal szeretnék minden lehetséges felmerülő kérdésre választ adni, valamint a félelmeket eloszlatni.

Hogyan válasszak lakberendezőt?

Lakberendezőt kereshetsz az interneten böngészve is, illetve ajánlás útján is kaphatsz kontaktot. Mindkét esetben érdemes megnézni az eddigi munkáit, referenciáit, a blogját, hogy milyen a stílusa, mennyire áll közel az elképzeléseidhez. Természetesen lehet, hogy te valami olyasmit álmodtál meg, amilyen még nem szerepel a munkái között, ez szerintem nem “kizáró ok”, ilyen esetben jöhet jól pl. a blog, ami körvonalazza, hogy milyen más munkákat vállalna szívesen. Én magam modern stílusokban tervezek szívesen, úgy érzem, ezekben tudok a legkreatívabb lenni.

Mennyibe kerül egy lakberendező?

A lakberendezés komplex, összetett feladat, így az árat általában a munka nagysága, bonyolultsága, illetve természetesen az alapterület mérete határozza meg. Természetesen, az is lényeges, hogy mi a cél a tervezéssel: ha valaki például csak azt szeretné látni, hogy a terek átszabásával mi hozható ki egy lakásból, az jóval olcsóbb, mintha egy komplex lakberendezési tervezésről van szó, mely részletes látványterveket és kiviteli terveket is tartalmaz. Bár jómagam a feladat felmérése után mindig egyedi árajánlatot adok, az általános árak megtalálhatóak a Szolgáltatások menüpontban, így a nagyjábóli árakról itt lehet tájákozódni. A “Megoldáscsomagokat” pedig azért hoztam létre, hogy ha valaki a fix árakat, illetve csomagokat kedveli, akkor ő is találjon megoldást.

Mit csinál egy lakberendező?

Válasz hamarosan!

Küldd el a kérdésed!

Te is segíthetsz szerkeszteni a menüpontot azzal, ha az alábbi űrlap segítségével elküldöd a kérdéseidet. A válasszal együtt ezt is felteszem, bízva abban, hogy másoknak is segíthetünk vele. :)

13 + 8 =