Fürdőszoba-tervező

Nem tudod, hogyan fogj hozzá a fürdőszobád felújításához, átalakításához? A Fürdőszoba-tervezőben minden hasznos információt megtalálsz, amire szükséged lehet. A hasznos információkon túl a tervezés lépéseivel is megismertetlek, és valós tervezési példákat is mutatok.

A megrendelés részletei:

Az űrlap kitöltése után egy automatikus e-mailt fogsz kapni a postaládádba, melyben megerősítem a megrendelést. A fizetési információkat tartalmazó e-mailt és a számlát egy következő e-mailben küldöm, 24 órán belül. Az e-book árát banki átutalással tudod rendezni. Az e-book-ot az utalás megérkezése után küldöm el e-mailben, pdf formátumban.

Szerezd meg most! A Fürdőszoba-tervező e-book-ot az alábbi űrlap kitöltésével tudod megrendelni. Bevezető ár: 4.900 Ft

A megrendeléssel kapcsolatos, fontos információk

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. E-book vásárlása esetén a megrendelés elküldésével a vásárló tudomásul veszi, hogy a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. § (1) bekezdés m) pontja alapján a megvásárolt e-book elküldésének időpontjától elveszíti a szerződéstől való elállás jogát (lásd az ÁSZF-et). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással Kosztolányi Tímea egyéni vállalkozóval kötötted. A Szolgáltató a jelen tájékoztató, az ÁSZF, illetve az Adatvédelmi szabályzat ismertetésével maradéktalanul alávetette magát a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásoknak. Fizetési feltételek: a megrendelés után 24 órán belül elküldöm az általad megadott e-mail címre a megrendelés adatait, valamint a megadott névre, címre kiállított számlát, 8 naptári napos fizetési határidővel.