Fürdőszoba-felújítás látványtervezéssel

 

 • Idén végre szeretnéd felújítani a fürdőszobád, de nem tudod, hogyan vágj bele, milyen burkolatokat, szanitereket válassz, hogyan teremts összhangot, hogyan lesz a kis alapterületen is praktikus?
 • Nincs ötleted, hogyan lehetne ötletesen elhelyezni a burkolatokat, vagy nem tudod elképzelni, hogy a választott termékek hogyan mutatnának az új elrendezésben, szívesen megnéznéd előtte látványterveken?
 • Számos inspiráló fotót láttál már, de mégsem tudod, hogy a te fürdőszobádra hogyan tudnád alkalmazni a látottakat?

A fürdőszoba legalább 10-20 évre készül, ráadásul költséges beruházás, és később nehéz változtatni rajta,

így érdemes a tervezéssel kezdeni!

 

 • A fürdőszobában legalább naponta kétszer megfordulsz, hiszen itt indítod, és itt zárod a napot. Gondoltad volna, hogy életed során kb. 1,5 évet töltesz itt? 🙂 Egy átlagember azonban kettőnél többször ritkán újítja fel a fürdőjét, így a segítség igazán elkél, tekintve, hogy többszázezres-milliós beruházásról van szó. Ráadásul a fürdőszoba berendezési tárgyai a későbbiekben nem mozgathatóak, nem tudod arrébb tenni a kádat vagy a mosdót. Éppen ezért jó, ha előre végiggondolod, hogy hová mit helyezel, hogy praktikus és kényelmes legyen.
 • Sokaknak az okoz problémát, hogy nem tudják elképzelni, milyen lenne a fürdőszoba új megjelenése, így nehezen tudnak dönteni is. Többek között az sem mindegy, hogy a csempe hogyan, milyen elrendezésben kerül fel, hiszen nagyban meghatározza a fürdőszoba megjelenését. Ilyen esetekben hívhatjuk segítségül a látványtervezést, a látványterveken háromdimenziós, fotorealisztikus képeken láthatod a leendő fürdőszobád. Ez nagyban megkönnyíti a döntést, és megóv az esetleges hibáktól, “jónak tűnő” ötletektől is.
 • Ha látványterveken már “előtted van” az új fürdőszoba, a következő nehézséget a kivitelezés szokta jelenteni. Fontos ugyanis, hogy a szakemberek pontosan tudják, hol lesznek a vízkiállások, hová és milyen kapcsolók, konnektorok kerülnek, vagy éppen hová és hogyan kerülnek majd a burkolatok, csempék. Mindezek pontosítását az úgynevezett “kiviteli tervek” biztosítják, amelyek minden részletre kiterjedően segítik a szakemberek munkáját. Ez rendkívül fontos, hiszen a csempézés után már nem lehet a kiállások helyét módosítani, ami később szintén bosszúságot szokott okozni.
 • A megvalósulás szakaszában gyakran újabb kihívásokkal kerülhetsz szembe. Felújításra kerülő fürdőszobák esetében előfordul, hogy mégsem lehet oda lenni a vízkiállást, ahová terveztük, vagy egyéb, a bontás során kiderülő körülményre kell tekintettel lenni. Ilyen esetekben lehetséges, hogy a tervet is módosítani kell, akár csak néhány centiméterrel. Éppen ezért jó, ha a lakberendező a kivitelezést is nyomon követi, így a felmerülő kérdések könnyen egyeztethetők.

Ha úgy érzed, neked is jól jönne egy szakértő segítsége, válaszd ki, hogy milyen szintű csomagra van szükséged!

Természetesen a későbbiekben bármikor válthatsz magasabb csomagra is, így ha bizonytalan vagy, érdemes előbb a kisebb csomaggal indítani a tervezést! 🙂

1.) BASIC – Alaprajz csomag

Mikor válaszd ezt a csomagot?

 • Ha csak azt szeretnéd megtudni, hogy a rendelkezésre álló helyet hogyan tudod a legjobban, legpraktikusabban kihasználni

A csomag tartalma:

 • 2-3 variáció az alaprajzi elrendezésre vonatkozóan, sematikus berendezési tárgyakkal, melyek megmutatják, hogy a rendelkezésre álló alapterületet hogyan lehet a legjobban berendezni
 • A variációk egyeztetése után egy végleges, méretarányos alaprajz születik, a pontos méretek feltüntetésével

A csomag ára: 25.000 Ft

2.) MEDIUM – 3D látványterv csomag

Mikor válaszd ezt a csomagot?

 • Ha nem tudod elképzelni az új fürdőszobád, és szeretnéd látványterv formájában megnézni, ill. különböző variációkból kiválasztani a legjobbat

A csomag tartalma:

 • Tartalmazza a “BASIC” csomag elemeit
 • A végleges alaprajzon túl a látványtervre is 2-3 variáció készül, amely alapján kiválaszthatóak a színek, a csempézés, illetve a berendezési tárgyakat, szanitereket is pontosítjuk
 • A variációk alapján egy végleges látványterv is készül, 2-3 nézetből

A csomag ára: 50.000 Ft

3.) PREMIUM – Kiviteli tervek csomag

Mikor válaszd ezt a csomagot?

 • Ha a látványtervek mellé olyan kiviteli terveket is szeretnél kapni, amelyek alapján a különböző szakemberek pontosan tudnak dolgozni

A csomag tartalma:

 • Tartalmazza a “MEDIUM” csomag elemeit
 • A végleges alaprajz és látványtervek mellé olyan kiviteli terveket is kapsz, amelyekből a szakemberek számára pontosan lekövethető a megvalósítás: burkolási terv, világítási terv, különböző kiállások (víz, villany) terve, gipszkartonozási terv, egyedi bútorok terve, bontás-építési terv

A csomag ára: 75.000 Ft

4.) PREMIUM PLUS – Kivitelezés követése

Mikor válaszd ezt a csomagot?

 • Ha szeretnéd, hogy nyomon kövessem a megvalósulást, és az esetlegesen felmerülő módosításokról is tudjunk egyeztetni

A csomag tartalma:

 • Tartalmazza a “PREMIUM” csomag elemeit
 • Az alaprajzon, látványterveken és a kiviteli terveken túl nyomon követem a megvalósulás szakaszát is, és lehetőséged van a továbbiakban is kérdezni, egyeztetni a kivitelezés közben felmerülő kérdéseket, e-mail-en vagy telefonon. Ha szükséges, a terveket is módosítom a változtatások alapján.

A csomag ára: 100.000 Ft

Legyen a te fürdőszobád is szép és praktikus! Rendeld meg most a számodra legmegfelelőbb szolgáltatási csomagot!

Inspirálódj korábbi munkáimból, nézz meg további látványterveket a galériában!

Miért éppen tőlem rendelj lakberendezési szolgáltatást?

A lakberendezés a “szenvedélyem”. 2011 óta foglalkozom vele aktívan, hivatalosan 2015 óta vagyok lakberendező. Eddigi munkáim egy részét és ügyfeleim véleményét a Referenciák menüpontban láthatod-olvashatod. Nagy örömömre nemrégiben egyik első munkám magazinban is megjelent!

Szívesen tervezek fürdőszobákat, mert komplex feladatot és kihívást jelentenek. Az általában kis alapterület és az igények összehangolása nem könnyű feladat, ráadásul a fürdőszobában később semmi sem mozdítható, így különösen fontos a jó tervezés. Minden munkánál az a cél vezérel, hogy az adott fürdőszoba kényelmesen használható és esztétikus legyen.

Ha szeretnéd, hogy a fürdőszobád szép és tudatosan megtervezett legyen, akkor nézzük meg együtt, hogy milyen lehetőségek rejlenek benne! Ha pedig kérdésed volna a csomagokat illetően, írj nekem a timea@otthonesdekor.hu címre, szívesen válaszolok!

A megrendeléssel kapcsolatos, fontos információk:

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől (lásd az ÁSZF-et). Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted a következő e-mail címen: timea@otthonesdekor.hu. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással Kosztolányi Tímea egyéni vállalkozóval kötötted. A Szolgáltató a jelen tájékoztató, az ÁSZF, illetve az Adatkezelési szabályzat ismertetésével maradéktalanul alávetette magát a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásoknak.
Fizetési feltételek: a megrendelés után visszajelzést küldök az általad megadott e-mail címre a megrendelés adatairól, valamint elküldöm a fizetési információkat. A megadott névre, címre kiállított számlát e-mailben küldöm el.
0