3D látványterv

 

A “3D látványterv” csomagot akkor érdemes választanod, ha egy helyiségre vonatkozóan szeretnél háromdimenziós, térbeli látványterveket kapni. Ez nagyon hasznos lehet, ha szeretnéd előre látni a végeredményt, hiszen a helyiség minden elemét előre megtervezzük a kívánalmaknak megfelelően, funkcióban, színekben, stílusban egyaránt. Így elkerülheted a téves választásokat, elsőre jónak tűnő, a megvalósítás után viszont megbánt megoldásokat. A végeredményt a képeken látható, színes háromdimenziós látványtervek formájában kapod meg. Tetszik? Olvass tovább a részletekért!

Mikor válaszd ezt a csomagot?

  • Ha nehézséget okoz elképzelni egy helyiség berendezését/átrendezését, akkor a látványtervek segítenek ebben
  • Ha a helyiség berendezését illetően vannak bizonytalanságok, a tervezéskor gyorsan kiderül, melyik a legjobb megoldás
  • Ha jó ötletekre, stílusos megoldásokra van szükség, ezek a látványterven könnyen megjeleníthetők

A csomag tartalma:

  • 3D tervek 2-3 nézetből, 1 db, max. 20 m²-es helyiséghez (kivéve konyha)
  • A helyiség méreteit, színeket, stílust előzetesen e-mailben egyeztetjük
  • Maximum 2 módosítási kör az átküldött látványtervek után

A csomag ára: 50.000 Ft

Hogyan lehet megrendelni?

  • Töltsd ki a megrendelő űrlapot az adataiddal!
  • Kérdés esetén írj a timea@otthonesdekor.hu e-mail címre!

Rendeld meg most!

Miért éppen tőlem rendelj lakberendezési szolgáltatást?

A lakberendezés a “szenvedélyem”. 2009-től datálható ennek kibontakozása, amikor egy lakberendezési magazinhoz kerültem újságíróként. 2011 elején indítottam el lakberendezési és dekorációs témákkal foglalkozó, önálló blogomat, az Otthon és dekor-t, majd beiratkoztam lakberendező képzésre. Oklevelemet 2015-ben vettem át jeles minősítéssel, időközben pedig a 3D látványtervezést is elsajátítottam.

Legszívesebben modern stílusokban tervezek, szeretem a letisztult vonalvezetésű, praktikus tereket, melyek nem nélkülözik az ötletességet és a szépséget sem. Minden tervezési munkánál elsődlegesen a funkcionalitás és a praktikum vezérel, majd ehhez párosítom a megrendelő által vágyott stílust, színeket és hangulatot.

Tekintsd meg látványterveimet és eddig megvalósult munkáimat a Referenciák oldalon! Ha pedig kérdésed volna a csomagot illetően, írj nekem a timea@otthonesdekor.hu címre, szívesen válaszolok!

Tekintsd meg az alábbi referenciákat!

A megrendeléssel kapcsolatos, fontos információk:
A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől (lásd az ÁSZF-et). Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted a következő e-mail címen: timea@otthonesdekor.hu. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással Kosztolányi Tímea egyéni vállalkozóval kötötted. A Szolgáltató a jelen tájékoztató, az ÁSZF, illetve az Adatkezelési szabályzat ismertetésével maradéktalanul alávetette magát a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásoknak.
Fizetési feltételek: a megrendelés után visszajelzést küldök az általad megadott e-mail címre a megrendelés adatairól, valamint elküldöm a fizetési információkat. A megadott névre, címre kiállított számlát e-mailben küldöm el.